Studio

Studio

Det finns ett ”före” och ett ”efter” pandemin när det handlar om hur vi ses och når ut till varandra. Digitala möten är precis lika vanligt och självklart som fysiska möten. Vi erbjuder ett brett utbud av olika typer av liveproduktioner och hjälper dig hitta det du behöver.

Använd vår Studio... eller låt oss bygga din!

I de ständiga behovet att knyta kontakt internt och externt har många insett värdet av att ha en egen studio för att snabbt kunna spela in sändningar. Diggin erbjuder erfaren kompetens att utveckla era studiosändningar, producera dem och även hjälpa till och bygga er egna livestudio.

Vårt fokus och ambition är att skapa smarta och enkla lösningar för att göra effektiva och kraftfulla sändningar som engagerar publiken. Under flera år har vi byggt studiolösningar på uppdrag av kunder i olika branscher. Allt från enklare presentationer till större paneldiskussioner och deltagare som är med på distans.

besättning på en

Vi har kunskapen och erfarenheten

Skapa större närvaro på ert event genom att sända ut det direktsänt över internet. Genom vår expertis kan Diggin hjälpa er att rigga upp en ordentlig kameraproduktion som kan sändas ut live till era digitala besökare. Vår lösningsorienterade mindset gör att vi är anpassningsbara och kreativa att skapa en upplevelse för det digitala eventet med chatt, frågor och andra digitala verktyg.

Varje event, även om det skulle vara en årlig presentation, kickoff eller utmärkelse, ser vi som en unik utmaning. Så var inte rädd att kontakta oss tidigt för se vad vi kan erbjuda för upplevelse och brainstorma kanske nya unika programpunkter som knyter an det digitala eventet med det fysiska.

Hos er eller hos oss

Efterfrågan på distanslösningar har ökat kraftigt. Vi på Diggin har under flera år jobbat fram effektiva lösningar för detta och varje dag hittar vi nya verktyg för att underlätta för er. Det är inte alltid möjligt att samla personer på samma fysiska plats, vi kan erbjuda er en effektiv och säker möjlighet att ta emot deltagare med video och ljud online.

Våra ambitioner att erbjuda en snygg sändning som använder enkla metoder men ändå håller kvaliteten av en studioproduktion.

presentation för en
Ida Warg parfym

Mångsidiga Produktioner

När digitala möten kräver mer interaktivitet och kreativitet, kan vi hjälpa er att kombinera detta genom befintliga digitala plattformar. Diggin håller sig uppdaterade med de senaste verktygen och funktionerna, så låt oss hjälpa att utveckla ert digitala möte med mer interaktivitet mellan er och era besökare.

Använd vår expertis att låta oss moderera ert event såsom sköta om videoinslag, breakout rum, frågor och chatt, så att ni kan fokusera på det som är det viktigaste: att nå ut till era besökare och slippa tänka på tekniken.

Boka möte för ett Studiosnack!

Ett förutsättningslöst möte där vi pratar om hur en studio kan fungera för er kommunikation, antingen där ni lånar vår eller om vi hjälper till att fixa er. Då kan vi berätta om hur vi jobbar idag med våra befintliga kunder och hur vi kan vara till hjälp för er.

Vi använder oss av tjänsten Calendly för att skapa bokningar av möten. Hitta en tid som passar dig så skickas det ut en kalenderbokning.

Annars är ni såklart även välkomna att höra av er till oss på traditionellt vis – till exempel på info@diggin.se!