Animation

Mångsidigt, smidigt, pilligt, snabbt, snyggt. Vad tänker du på när du tänker på animerat? Disney och barnprogram? Staplar och siffror från senaste nyhetssändningen? Reklamfilm, personporträtt eller musikvideo? Det coola med animation är att det kan vara nästan precis vad som helst!

Textdrivet, motion branding, explainers eller infografik?

Vill du snabbt nå ut med ett budskap är animation the way to go. En textdriven film når fler och ger fler interaktioner på sociala medier än ett textinlägg.

Ditt företags branding klarar sig inte utan animation och rörlig grafik, vare sig det är en logoanimation eller namnskyltar och infotexter till videoinlägg.

Vill du förklara en produkt eller tjänst görs det bäst med en animerad explainer. Vi kopplar branding till budskap och skapar ett kärnfullt manus med tilltalande design.

Även statistik och animerat går hand i hand. Data som presenteras som infografik i rörlig form har ett stort pedagogiskt värde och ger en bättre förståelse och djupare insikt i siffrorna än en stilla presentation. Testa att animera din PowerPoint till ditt nästa möte så får du se!

Sen är animerat väldigt, väldigt roligt att titta på. Den kreativa takhöjden är högre än i något annat rörligt medium. Fantasin sätter gränser. Vi jobbar med allt från 2D-animation, stop motion och 3D till motion graphics, textdrivet, interaktiv film, grafiska mallar och andra grafikpaket.

digital konstnär ritar
fem tjejer står

Men priset då? Är det inte för dyrt?

Som produktionsbolag är det en utmaning att skapa tillgängliga produkter utan att tumma på kvalitén. En av våra styrkor är att vi har all kompetens inhouse – från innehållsstrategi och målgruppsanalys, research och manusarbete till design, animering, voice over, musik- och ljudläggning ända fram till publicering och spridning. Smarta lösningar och en effektiv process sänker kostnaderna.

Vad vill du animera?