Utbildning

Nu kan alla lära sig av oss!

Vi har länge erbjudit våra kunder utbildning inom det vi gör. Dvs att skapa filmer. Många tycker att det verkar märkligt. Som att vi sågar av den gren vi sitter på. Så tänker inte vi. Att lära ut vad vi kan om dagens medielandskap anser vi är nödvändigt. Våra kunder behöver mycket rörligt för att förbli relevanta mot sina målgrupper. Det våra kunder behöver i form av content är inte nödvändigt att vi producerar. Vissa filmer kan kunden göra själv men ofta innebär det ett samarbete där vi t.ex. klipper det som kunden har filmat. Eller att vi skapar grafik till filmer som kunden har klippt osv. Att göra en film är idag lätt. Superlätt! Men det är inte lika lätt att göra en relevant film som håller en bra nivå. Det är många aspekter man måste tänka på – ljud, ljus, plattform, grafiska riktlinjer, manus m.m. Det är här vi kommer in. Vi har sen en tid tillbaka beslutat att släppa ut vår kunskap till allmänheten. I dagsläget erbjuder två utbildningslösningar:
personal som ställer in
Lösning 1
Kurser inom filmskapande som vem som helst kan ansöka till. Här träffar ni oss på vårt kontor eller i en passande lokal och tillsammans med andra likasinnade ingår en intensiv och rolig utbildning. Du kommer gå ifrån utbildningen stärkt och med tillräckligt kött på benen för att själv kunna gå ut och skapa. Fördelen med denna lösning är att du får träffa andra likasinnade från andra företag och organisationer och utbyta tankar och erfarenheter med dem.
personal som ställer in
Lösning 2
Vår andra lösning är att ditt företag/organisation beställer en specialanpassad utbildning som vi genomför på valfri plats (hos er eller hos oss). Fördelen med denna lösning är att vi kan ta fram en utbildning som är precis vad ni vill ha och på exakt den nivån som är lämplig för era medarbetare.
personal som ställer in
Framtiden
Vi kommer inom kort ta fram en onlineplattform där man kan utbilda sig var man vill när man vill.