INFORMATIONSFILM

Oavsett om det är en mer ingående presentation av verksamheten, dess produkter, tjänster eller en omorganisation ni vill informera om, så är rörlig bild ett roligt och pedagogiskt sätt att göra det på. Diggin arbetar alltid efter samma princip, vi vill hitta era nyckelord/nyckelbudskap och på bästa sätt förmedla dessa. Vi producerar för både internt samt externt syfte.

Exempelproduktion se här

 

Screen Shot 2013-08-22 at 4.13.36 PM
kundcase_Cobolt

IMAGEFILM/FÖRETAGSFILM

Vi förmedlar en känsla av varumärket, företaget eller produkten. Företags och-imagefilm skulle vi vilja likna vid informativ reklamfilm.

Exempelproduktioner se här

 

 

 

NYHETSINSLAG&REPORTAGE

När ni vill förmedla en nyhet- snyggt, snabbt och smidigt. Vi producerar allt från enkla inslag till mer djupgående reportage. Vi rekommenderar denna typ av produktion främst till internkommunikation men även till exempelvis konferenser, lanseringar samt events.

 

Exempelproduktioner se här

 

 

test3
Screen Shot 2013-08-22 at 4.18.51 PM

UTBILDNINGSFILM

Utmärkt för de produkter och tjänster som behöver en mer komplex förklaring, här satsar vi på pedagogik och tydlighet. Vi tycker att animerat lämpar sig väldigt väl i utbildningssyfte.

Exempelproduktioner se här

 

 

LIVESÄNDNINGAR&DOKUMENTATION

Det kan vara allt från kortare lunchmöten till stora seminarier, informationen som förmedlas där behöver oftast nå längre än till de personer som har möjlighet att delta. Då är livesändning och dokumentation ett självklart medel. Vi har en vid bredd av alternativ och diskuterar gärna fram det som passar just ert ändamål och budget bäst.

Exempelproduktioner se här

 

Screen Shot 2013-08-22 at 4.31.10 PM
kundcase_kåbdalis

KUNDCASE

Det är alltid roligt när man får gott omdöme från en kund, kanske ännu roligare är det ändå när man får detta omdöme på film. Om ni har en kund ni kan be lämna sina rekommendationer är det utmärkt material till ert säljarbete. Diggin hjälper er ta fram dessa filmer och levererar i de format som passar er bäst. Vill ni ha dem på hemsidan eller kanske användas på kundmöten?

 

Exempelproduktioner se här